AGRO CAMPUS

AGRO CAMPUS
AGRO CAMPUS
AGRO CAMPUS
AGRO CAMPUS

AGRO CAMPUS

Har du endnu ikke besluttet dig for, hvad du vil efter folkeskolen, kan AgroCampus være noget for dig. Det er nemlig en mulighed, der kombinerer Grundforløb 1 og 2 med et tilbud om at tage grundfag som valgfag.

Det giver dig tid til at afprøve om landbrugserhvervet kunne være noget for dig – og samtidig får du et fedt og anderledes ophold fyldt med nye venskaber, oplevelser og fællesskab.

Du flytter ind på Agroskolen og bor sammen med dine klassekammerater, og i fritiden har i mulighed for at deltage i vores fritidsprofiler – hvor fx din hest kan være med.

OPLEV FÆLLESSKABET

På GF1 – som på andre ungdomsuddannelser – vil du opleve projektorienteret undervisning, der giver en grundlæggende viden, dannelse og praktiske færdigheder. Her vil den anderledes, nytænkende og ikke mindst praktiske tilgang være i fokus, og du vil få mulighed for at vælge grundfag som valgfag. Her arbejder vi med dyr, planter, natur og fødevarer – på sjove, skæve og helt utraditionelle måder.

GF2 er mere direkte rettet mod landbruget – og har du ikke allerede ”jord i hovedet”, kan vi hjælpe dig med at få det! Også her er valgfagene en mulighed.

Efter AgroCampus vil du være i stand til at starte i praktik, som en del af uddannelsen til Landmand. Derudover har du efter 1. del af grundforløbet mulighed for at skifte til andre erhvervsuddannelser.

Du har selvfølgelig også mulighed for at søge ind på andre ungdomsuddannelser som STX, HHX, STX eller HF efter AgroCampus.

Comments are closed