AGRO MANAGEMENT

Vidste du, at du kan bruge din studentereksamen til at få en lederuddannelse inden for landbruget? AgroManagement er navnet på Agroskolens studenterforløb.

Det er en uddannelse til dig, der gerne vil være leder inden for landbrugserhvervet – og som allerede har færdiggjort en studentereksamen. Både HTX, STX, HHX og HF giver adgang til AgroManagement - som er en lederuddannelse inden for landbruget.

AGROSKOLENS STUDENTERFORLØB

På uddannelsen sætter vi baren højt, og lærer dig om landbrugserhvervet – lige fra stald til strategi. Det betyder, at du skal arbejde praktisk, lære teoretisk – og ikke mindst udvikle dine egne lederegenskaber.

Når du afslutter AgroManagement, vil du både have en AU i Ledelse – og dermed holde muligheden for at læse videre åben – men du vil også have en brugbar og efterspurt uddannelse, som du kan gå ud og bruge fra første dag.

Læs mere om dine muligheder, uddannelsens opbygning og adgangskrav ved at klikke på fanerne i menuen til venstre.

UDDANNELSENS OPBYGNING

Du kan læse mere om de enkelte fag, deres kompetencemål og bedømmelseskriterier - under Lokale Undervisningsplaner.