AGRO ASSISTENT

agroassistent
agroassistent
agroassistent
ER DU LEDIG - OG VIL DU ARBEJDE MED DYR?

Så kan Agro Assistent være noget for dig. Det er nemlig et praksisnært kursus inden for svineproduktion - som du kan få som et betalt kursus.

I en moderne svineproduktion er der mange forskellige og vigtige opgaver. Det er et udfordrende job, der stiller krav til din viden og indsigt i dyrenes adfærd, sundhed og behov.

Kurset forbereder dig på få et job hos i landbruget, som mangler kvalificeret arbejdskraft. Du vil blive matchet med en arbejdsgiver - og du vil være sikret et job i fremtiden. 

Er du interesseret, kan du tage med til informationsmøde og bliv klogere på dine muligheder. Her kan du møde arbejdsgivere, der kan fortælle om, hvordan det er at arbejde i en svineproduktion.

OM KURSET

Kurset til Agro Assistent er lige som erhvrvsuddannelserne en veksling mellem teroi og praksis. Samtidigt åbner det dine muligheder for andre jobmuligheder - samt for videreuddannelse. Kurset giver nemlig merit til landbrugsuddannelsen. 

Kan du se dig selv sørge for velfærd hos smågrise? Kurset kræver at du har lyst til at tilegne dig den specialviden og de færdigheder, der kræves af en dygtig medarbejder.

Den teoretiske del af kurset indeholder pensum fra grunduddannelsen til faglært landmand - inden for svineproduktion. Det betyder, at der er fokus på at skabe specialviden indenfor svineproduktion på et højt fagligt niveau.

Interesseret?

Kontakt Stinne Simonsen for mere info: ssi@tucenter.dk

Comments are closed