EUX LANDMAND

BO PÅ SKOLEN

DINE MULIGHEDER ER MANGE

Når du starter på EUX LANDMAND, har du mulighed for at flytte ind på vores skolehjem. Her bor du side om side med dine kammerater – og alle andre, som går på skolen så længe. I fritiden har du mulighed for at deltage i masser af aktiviteter.

Om aftenen er der masser af fodbold, badminton, styrketræning og sjove aktiviteter i hallen. Vil du svejse, reparere din cykel/knallert/bil eller rode med dit eget projekt er der rig mulighed for det i maskinhallen.

Spontane ideer som vaffelbagning, guitarhero, farming simulator, en tur i svømmehallen eller en

koncert/sportsarrangement finder ofte sted, og skaber hygge og fællesskab. Torsdag aften har eleverne deres torsdagscafé i Hytten, og aftenvagterne forvandles for en kort stund til værter. Her er samvær og fællesskab i centrum, og bordtennis-, pool-bordet og slå-søm-i er altid i brug.

Også det lokale LandboUngdom arrangerer events og aktiviteter for eleverne på skolehjem – fx traktortræk, grundbasse-cup, pløjelæredag og DM i pløjning for landbrugsskoleelever.

LEKTIEHJÆLP OG AFTENVAGT

VI FØRER DIG GODT IGENNEM

Har du brug for lektiehjælp, så er der altid mulighed for det. Lektiecafeen finder sted fra 16.00 – 17.30 alle hverdage. Fra kl. 16.00 til 22.00 er der altid en aftenvagt til stede på skolehjemmet. De hjælper gerne med aktiviteter – så vær’ bare kreativ og find på noget sjovt.

PRIS FOR AT BO PÅ SKOLEHJEMMET

VI FØRER DIG GODT IGENNEM