LANDBRUGSUDDANNELSEN

BO PÅ SKOLEN

DINE MULIGHEDER ER MANGE

Når du starter på Agroskolen, har du mulighed for at flytte ind på vores Campus. Her bor du side om side med dine kammerater – og alle andre, som går på skolen så længe. I fritiden har du mulighed for at deltage i vores fritidsprofiler – hvor fx din hest kan være med.

Om aftenen er der masser af fodbold, badminton, styrketræning og sjove aktiviteter i hallen. Vil du svejse, reparere din cykel/knallert/bil eller rode med dit eget projekt er der rig mulighed for det i maskinhallen. Her

foregår fritidsprofilen Motor, mekanik & fart – hvor en ung mekaniker kommer og lader olie, værktøj og høj musik fylde hallen. Om aftenen er der masser af fodbold, badminton, styrketræning og sjove aktiviteter i hallen. Vil du svejse, reparere din cykel/knallert/bil eller rode med dit eget projekt er der rig mulighed for det i maskinhallen. Her foregår fritidsprofilen Motor, mekanik & fart – hvor en ung mekaniker kommer og lader olie, værktøj og høj musik fylde hallen.

LEKTIEHJÆLP & AFTENVAGT

VI FØRER DIG GODT IGENNEM

Har du brug for lektiehjælp, så er der altid mulighed for det. Lektiecafeen finder sted fra 16.00 – 17.30 alle hverdage. Fra kl. 16.00 til 22.00 er der altid en aftenvagt til stede på Campus. De hjælper gerne med aktiviteter – så vær’ bare kreativ og find på noget sjovt.

PRIS FOR AT BO PÅ SKOLEHJEMMET

VI FØRER DIG GODT IGENNEM

GRUNDFORLØB/HOVEDFORLØB

550,-

Værelsesleje + måltider
(inkl. moms pr. uge)

200,-

Måltider
(ex. moms pr. uge)

LEDERUDDANNELSER

650,-

Værelsesleje + måltider
(inkl. moms pr. uge)

200,-

Måltider
(ex. moms pr. uge)