BO PÅ SKOLEN

Når du starter på Agroskolen, har du mulighed for at flytte ind på vores Campus. Her bor du side om side med dine kammerater – og alle andre, som går på skolen så længe. I fritiden har du mulighed for at deltage i vores fritidsprofiler – hvor fx din hest kan være med.

Om aftenen er der masser af fodbold, badminton, styrketræning og sjove aktiviteter i hallen. Vil du svejse, reparere din cykel/knallert/bil eller rode med dit eget projekt er der rig mulighed for det i maskinhallen. Her foregår fritidsprofilen Motor, mekanik & fart – hvor en ung mekaniker kommer og lader olie, værktøj og høj musik fylde hallen.

daniel-112752_1280

122

3

Spontane ideer som vaffelbagning, guitarhero, farming simulator, en tur i svømmehallen eller en koncert/sportsarrangement finder ofte sted, og skaber hygge og fællesskab.

Torsdag aften har eleverne deres torsdagsbar i Hytten, og Campusassistenterne forvandles for en kort stund til bartendere. Her er samvær og fællesskab i centrum, og bordtennis-, pool-bordet og slå-søm-i er altid i brug.

Også det lokale LandboUngdom arrangerer events og aktiviteter for eleverne på Campus - fx traktortræk, grundbasse-cup, pløjelæredag og DM i pløjning for landbrugsskoleelever.

LEKTIEHJÆLP OG AFTENVAGT

Har du brug for lektiehjælp, så er der altid mulighed for det. Lektiecafeen finder sted fra 16.00 – 17.30 alle hverdage.

Fra kl. 16.00 til 22.00 er der altid en aftenvagt til stede på Campus. De hjælper gerne med aktiviteter – så vær’ bare kreativ og find på noget sjovt.

PRIS FOR AT BO PÅ CAMPUS

Er du under 18 år, er det gratis for dig at bo og spise på Campus. Andre priser kan du se her.

Går du på grundforløb eller hovedforløb? Så er prisen:

• Værelsesleje + måltider: 550,- (inkl. moms pr. uge)
  • Måltider: 200,- (ex. moms pr. uge)

Går du på en af vores lederuddannelser (Produktionsleder og Agrarøkonom), er prisen:

• Værelsesleje + måltider: 650,- (inkl. moms pr. uge)
  • Måltider: 200,- (ex. moms pr. uge)