SKOLER

BROBYGNING FOR 9. OG 10. KL

LANDBRUG OG FØDEVARER / EUX

Fagretningen Landbrug retter sig mod uddannelsen som faglært landmand. Den er for dig, der kan lide en afvekslende hverdag, at arbejde med dyr og at få jord under neglene. Landbrugsuddannelsen rummer mange forskellige muligheder og er både for dig, der drømmer om at køre traktor, dig der kan lide at få dyr til at trives og for dig, der drømmer om engang at blive selvstændig.

I brobygning på denne fagretning kommer du på gårdbesøg og lærer om dyr, i maskinhallen og prøver kræfter med teknik, og du kommer til at høre om uddannelsens opbygning, om mulighed for EUX, som kombinerer erhvervsuddannelse med studentereksamen og for videreuddannelse.

Derudover er brobygning på fagretning ”Landbrug” også et besøg på Agroskolen i Hammerum, hvor du møder skolens elever rundt på skolen og i spisesalen.

Min. deltagerantal: 8
Max deltagerantal: 20

Mødetid: Mandag – torsdag kl. 8.30 – 13.30 og fredag kl. 8.30 – 12.00.
Vi mødes den første dag i Kaffestuen, til højre for hovedindgangen. Hvis du ikke kan møde, skal du huske at melde fravær til skolen på tlf. 72134500 inden kl. 8.30.

Arbejdsform: Du skal både være i klasselokale, på cykeltur til gårdbesøg (vi har lånecykler) og i maskinhallen, så tag praktisk tøj på/med efter vejret og til at blive lidt beskidt i. Der vil være mulighed for omklædning på skolen.

PROFILER

VÆLG MELLEM VORES TRE FAGPROFILER