SKOLER

JOB OG MULIGHEDER

DINE MULIGHEDER ER MANGE

På Agroskolen har du mulighed for at komme i brobygning og “snuse” til landbrugsuddannelsen, mens du går i folkeskole.

Brobygning på Agroskolen henvender sig primært til dig, der går i 9. og 10. klasse. Brobygningens formål er at introducere dig for uddannelserne under indgangen Jordbrug, fødevarer og oplevelser.

Som brobygningselev vil du få indblik i, hvordan hverdagen i landbruget ser ud, og hvad landmandens opgaver og arbejde går ud på. Du vil selv blive praktisk inddraget – og få lov til at afprøve diverse opgaver. Du vil også blive introduceret for landbrugsuddannelsens opbygning og opleve, hvordan det er at være elev på en landbrugsskole.

Brobygningen lægger vægt på tanken ”fra jord til bord” – og vi arbejder med fødevarernes vej fra landbruget til køledisken. Du vil blive præsenteret for begreber som bæredygtighed, teknologi og

innovation, som i dag er en stor del af den danske fødevareproduktion. Derudover vil du også lære vores 3 faglige profiler at kende – og finde ud af, om de passer til dine drømme. Fx Agro SELVSTÆNDIG – hvor du kan få lov at starte din egen virksomhed, så længe du går på skolen. Agro ØKOLOGISK og Agro KLASSISK er to andre mulige fagprofiler, der giver dig helt nye muligheder.

OBS: På landbrugsuddannelsen er der mulighed for at flytte ind på Campus – og blive en del af et stort uddannelsesfællesskab. Det har du også mulighed for at prøve i din brobygning. Det giver dig mulighed for at deltage i fritidsaktiviteter – og opleve fælleskab og stemning.

Evaluer dit brobydningsforløb via linket nedenfor

PROFILER

VÆLG MELLEM VORES TRE FAGPROFILER