ET ANDERLEDES ÅR

Har du endnu ikke besluttet dig for, hvad du vil efter folkeskolen, kan AgroCampus være noget for dig. Det er nemlig et tilbud, der kombinerer Grundforløb 1 og 2 med fag på 10. klasses niveau.

Det giver dig tid til at afprøve om landbrugserhvervet kunne være noget for dig – og samtidig får du et fedt og anderledes år fyldt med nye venskaber, oplevelser og fællesskab.

Du flytter ind på Agroskolen og bor sammen med dine klassekammerater, og i fritiden har i mulighed for at deltage i vores fritidsprofiler – hvor fx din hest kan være med.

OM UDDANNELSEN

Den første del af grundforløbet er – som på andre ungdomsuddannelser – projektorienteret undervisning, der giver en grundlæggende viden, dannelse og praktiske færdigheder.

Her vil den anderledes, nytænkende og ikke mindst praktiske tilgang være i fokus, og du vil få fag på grundforløbsniveau. På første del arbejder vi med dyr, planter, natur og fødevarer – på sjove, skæve og helt utraditionelle måder.

Den anden del af grundforløbet er mere direkte rettet mod landbruget – og har du ikke allerede ”jord i hovedet”, kan vi hjælpe dig med at få det! Også her er fagene på grundforløbs-niveau.

Efter AgroCampus vil du være i stand til at starte i praktik, som en del af uddannelsen til Landmand. Derudover har du efter 1. del af grundforløbet mulighed for, at skifte til andre erhvervsuddannelser.

Du har selvfølgelig også mulighed for at søge ind på andre ungdomsuddannelser som STX, HHX, STX eller HF efter AgroCampus.