ADGANGSKRAV OG OPTAGELSE

For at komme ind på EUX LANDMAND, skal du have bestået folkeskolens afgangsprøve i dansk og matematik. Det er gennemsnittet af de 3 danskprøver, som tilsammen skal give mere end 02, ligesom det er gennemsnittet af de 2 matematikprøver, der skal give mere end 02. Hvis ikke dette er tilfældet, kan du tage en optagelsesprøve. Datoerne for optagelsesprøverne kan du se her, så snart de er fastlagte.

Vi anbefaler, at du som minimum har lyst og interesse for at gå i skole, hvis du skal starte på EUX LANDMAND. Uddannelsen indeholder mange ”timer på skolebænken” på Ikast Brande Gymnasium, og du skal kunne lide at blive undervist, læse og lave lektier og opgaver.

Er det mere end et år siden, at du er gået ud af 9./10. klasse, skal du kontakte uddannelsesvejleder Kristian Møller. Han kan forklare dig og dine forældre om de specifikke krav.

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål om optagelse på EUX LANDMAND er du mere end velkommen til at ringe til Agroskolen på telefon 97 11 60 53 eller sende os en mail på agroskolen@agroskolen.dk. Her kan du få svar på dine spørgsmål og høre mere om netop dine muligheder.

SÅDAN STARTER DU

Du skal tilmelde dig EUX LANDMAND via optagelse.dk. Du kan også tilmelde dig direkte til os – så kontakter vi dig, når tilmeldingen på optagelse.dk er i gang.

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål om optagelse på uddannelsen, er du velkommen til at ringe til os på telefon 97 11 60 53. Du kan også sende os en mail på agroskolen@agroskolen.dk.

OPTAGELSESPRØVE

Optagelsesprøven finder sted her på Agroskolen, og vil være på samme niveau som den prøve, folkeskolen tilbyder. Klik her for at se Undervisningsministeriets retningslinjer for optagelsesprøven. Datoerne for optagelsesprøverne finder du her, så snart de er fastlagte.

De mere specifikke informationer omkring optagelsesprøven får du, når du tilmelder dig. Tilmelding kan ske på mailen agroskolen@agroskolen.dk eller på telefon 97 11 60 53.

Du kan se, hvordan optagelsesprøven er sat sammen i filmen her.