TIL LANDMÆND

FIND ELEVER

DINE MULIGHEDER ER MANGE

Mangler du den helt rigtige elev? Så lad os hjælpe.

Vi samler løbende elever i en praktik-database – og parrer dem med ledige praktikpladser.

Vi hjælper også dig med at finde den rette – eller måske de rette elever. Det eneste vi forventer af dig er, at du er godkendt som praktikvært.

Er du det ikke kan du læse mere om, hvordan du bliver godkendt via linket til højre.

Ring eller skriv til os – med en forklaring af, hvad og hvem du søger. Jo stærkere din fornemmelse er af, hvilken profil du gerne vil have, jo større er chancen for at lave det rigtige match.

SEND JOBOPSLAG TIL OS

LANDBRUGSUDDANNELSEN

Vi har et stort netværk af nuværende og tidligere elever, som følger med i jobsituationen. Derfor kan det være en hjælp for dig, hvis vi deler dit opslag i vores netværk. Send gerne opslag til os på mailen agroskolen@agroskolen.dk.

Du kan også finde din næste elev ved hjælp af Jobstafetten.