FRITID & AKTIVITET

fritid

FRITID & AKTIVITET

På Agroskolen giver vi dig mulighed for at vælge en sjov og aktiv fritid. På alle hverdagsaftener er der rig mulighed for sportslig udfoldelse i idrætshallen hvor der oftest spilles fodbold, badminton eller dyrkes styrketræning. Du kan også tilmelde dig én af vores fritidslinjer - fx Mig og min hest, Olie på fingrene eller Velkommen udenfor.

Hvis der en aften foregår et særligt arrangement, vil elever blive informeret via holdets facebookside eller opslag i spisesalen. Dette kunne fx være vaffelbagning, Guitar Hero aften, en tur i svømmehallen, brætspilsaften eller andet.

Herudover arrangerer vi ofte temaaftener eller andre aktiviteter af faglig karakter for vores elever. Bl.a. har vi et tæt samarbejde med LandboUngdom som inviterer eleverne til fx traktortræk, grundbasse-cup, pløjelæredag og DM i pløjning for landbrugsskoleelever.