GF 1

Landbrugsuddannelsen
Landbrugsuddannelsen

GF1 - LANDBRUGSUDDANNELSEN

Din landbrugsuddannelse starter med et grundforløb – kaldet GF1, der hører til under erhvervsuddannelsernes indgang ”Jordbrug, fødevarer & oplevelser”.

Vores undervisning er bygget op omkring tema- og projektarbejde, der både indeholder praktiske opgaver og teoretisk undervisning. 

Du må forvente at din stol af og til bliver kold – når du besøger landbrug i nærområdet, tester teknologi i naturen, arbejder med maskiner i maskinhallen – eller noget helt fjerde.

tilmeld-blaa

Dansk og matematik er grundfag på GF1 (niveau E eller C), men derudover beskæftiger vi os med en lang række fag, som ligger tæt op af landbrugsfaget.

Det er blandt andet workshops omkring arbejdspladser og -kultur, innovation, at kommunikere fagligt – og en hel masse andre projekter.

Du får også lov til at prøve kræfter med landbruget – så du får sved på panden. Det sker i faget erhvervsintro, hvor vi ser, mærker og oplever, hvordan det er at arbejde i landbrugserhvervet.

GF1 indeholder 20 ugers undervisning, og du vælger selv om du vil flytte ind på campus – eller ej. Vælger du at bo her, kan du deltage i vores fritidsprofiler – og blive en del af et stort fællesskab.

Grafikken viser de fag og projekter, som du skal have på GF1.

Comments are closed