SKOLER

INTROKURSER

FOR DIG DER GÅR I 8. KLASSE

Introduktionskurser er et 2-dages kursus for alle 8. klasses elever. Kurset skal øge elevens kendskab erhvervsuddannelsen til landmand, som ligger under indgangen Jordbrug, fødevarer og oplevelser. Det skal samtidig give eleven de bedst mulige forudsætninger for valg af ungdomsuddannelse. Kurserne finder sted hvert forår.

På introkurserne oplever eleven både praktiske øvelser og teoretisk undervisning, samt afprøver om landbrugsuddannelsen er noget for ham/hende. Vi arbejder med hænderne, og eleven oplever livet på

en landbrugsskole – og får lov at snuse til emner som kvæg, svin, mink og planter.

Landbrugsuddannelsen har fokus på bæredygtighed, innovation og teknologi – og eleven vil derfor også få lov til at prøve alternative og anderledes opgaver. Fx at køre på traktor, makke med maskiner i værkstedet og besøge virksomheder i vores nærområde.

Derudover vil du også blive introduceret for vores 3 faglige profiler, der passer til dine drømme.

FLYT IND I 2 DAGE

OPLEV ET SKOLEHJEM

På landbrugsuddannelsen er der mulighed for at flytte ind på skolen – og blive en del af et stort uddannelsesfællesskab. På Agroskolen kan du ud over at gå i skolen også dyrke dine interesser i fritiden, læs mere om vores fritidsaktiviteter via linket til højre. Jobmulighederne er gode – og du kan hurtigt komme i gang med din karriere.

Om du vil arbejde på et konventionelt landbrug, være konsulent eller rådgiver – eller have et job i fx slagteribranchen, så er der arbejdspladser at få.

Se nøgletal for fx beskæftigelse i erhvervet her.

PROFILER

VÆLG MELLEM VORES TRE FAGPROFILER