MESTERLÆRE

Landbrugsuddannelsen
Landbrugsuddannelsen
Landbrugsuddannelsen

MESTERLÆRE

Du vil gerne have en landbrugsuddannelse? Og du vil allerhelst arbejde praktisk – frem for skolegang? Mesterlære er et tilbud, der giver dig mulighed for at starte din uddannelse med en oplæring i landbruget – frem for et grundforløb. Vær dog opmærksom på, at diverse nødvendige certifikater og beviser (fx traktorkørekort og førstehjælp) vil foregå på skolen.

Vil du i mesterlære, skal du have en skriftlig uddannelsesaftale med en landmand. Det er dig, der skal finde din mester – men når du har fundet ham, hjælper vi dig med det praktiske omkring aftalen. Blandt andet laver vi en uddannelsesplan til dig – så du kan se, hvordan din uddannelse vil foregå.

mesterlære

Når du har afsluttet dit første år i oplæring, vil dine kompetencer blive vurderet – af både din mester, din kontaktlærer og af vores uddannelsesvejleder. Vi skal nemlig sikre os, at du er klar til at starte på et hovedforløb.

Du vil skulle løse en praktisk opgave, som indgår i vurderingen af dine kompetencer – og her vil vi også se på, om du opfylder adgangskravene til uddannelsens hovedforløb. Her ser vi fx på, om du opnået de beviser og certifikater, du skal have.

Herefter fortsætter du på 1. hovedforløb – efterfulgt af praktik og 2. hovedforløb.

Spørgsmål?

Kontakt uddannelsesleder Kristian Møller – han kan hjælpe dig med netop din situation. Du er også velkommen til at kigge forbi skolen, vi har altid kaffe på kanden.

 

Comments are closed