LANDMAND

Din viden er vigtig for os

For os er samarbejdet med dig som landmand af altafgørende betydning – både for fremtiden i erhvervet og for landbrugsuddannelsen. Vi uddanner i fællesskab den kommende generation af landmænd, og derfor er det vigtigt, at du deler din viden med os.

På Agroskolen har vi brug for landmænd eller erhvervsrelaterede virksomheder, der har lyst til at give deres viden videre. Vores elever har brug for en engageret praktikvært, der vil lære dem op og i samarbejde med Agroskolen, sikre at vi uddanner de bedste landmænd, der er klar til fremtidens landbrug.

Dine erfaringer, dit direkte kendskab til erhvervet og dine inputs giver os mulighed for kontinuerligt at tilrettelægge og udvikle vores kompetencer og uddannelsestilbud til kommende og nuværende elever.

Måske er du en af dem? Vi hjælper dig gerne med at finde en god elev.

På denne side har vi samlet en række nyttige oplysninger og links som er relevante for dig, som allerede er praktikvært, eller til dig der gerne vil være det.

Hvis du ikke finder den information du har brug for, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 9711 6053 eller mail agroskolen@agroskolen.dk.