LEDIGE JOB

LEDIGE JOB 

Underviser med flair for koordinering - er det dig?
Grundforløbet på erhvervsuddannelserne er blevet delt i to – og den første del er nu bygget op omkring tema-undervisning inden for fagretningen – som for vores vedkommende er landbrug. Og vi mangler dig, som kollega i vores grundforløbsteam!

Vi forestiller os, at du kan:
    • Undervise i samfundsfag
    • Gøre tema-undervisningen inden for fx "sundhed" og "landbruget som erhverv" spræl-levende, ikke-spor-siddende, aktiv og involverende
    • Koordinere med dit kollega-team så grundoforløbet spiller sammen på kryds og tværs
    • Sikre eller styrke de unge menneskers lyst til at gå i skole
    • Fastholde vores høje trivsel – og sikre at eleverne har det bedste udgangspunkt for at lære

Din baggrund kan være lærer (måske fra en efterskole), Teknolog, Agronom og måske er du også landmand - men det er ikke et krav.

Brænder du evt. for økologi eller fundraising er du måske et skridt foran - og er din hjerne krativ og nytænkende, har du et skævt smil på løben - og kan du trives i forandringer - ja så er det helt sikkert dig, vi søger. Måske drømmer du om at bruge din arbejdstid på at flyve med en drone eller kaste dig ud i robotteknologi - eller noget helt tredje...?

Som du fornemmer er det, vi søger en helt særlig person. Og netop din gnist, gejst og personlighed vil blive vægtet højt. Du skal nemlig kunne håndtere elever på forskellige niveauer og med forskellig opfattelse af skole og læring – og ikke mindst kunne være en del af et meget tværfagligt miljø. På samme tid skal du have lyst til at engagere dig i de unge mennesker, deres liv og velbefindende!

Vi tilbyder til gengæld et uhøjtideligt arbejdsmiljø og nogle gode og kompetente kolleger.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Send din ansøgning til agroskolen@agroskolen.dk hurtigst muligt, dog senest den 6. august.

Vi holder samtaler i slutningen af uge 32, og har du ikke hørt fra os inden den 21. august er stillingen besat til anden side.

For yderligere information, kontakt direktør Marianne Oksbjerre på 29 61 06 07 eller mo@agroskolen.dk - træffes bedst uge 28 og uge 31.

 

KVÆG-SPECIALIST SØGES

Vi søger en specialiseret kvægunderviser - gerne en dyrlæge, der kan byde ind med undervisning på allerhøjeste niveau. Du skal være faglig nysgerrig og aldrig stille dig tilfreds med dit vidensniveau - og på samme tid skal du have lyst til at engagere dig i de unge mennesker, deres liv og velbefindende!

Det vil være en klar fordel for dig, hvis du har kendskab og erfaring med undervisning, men det er ikke et krav. Du skal bare være modig, klar på udfordringer - og kunne tænke ud af boksen. 

Det samme gælder for dine (eventuelle) evner som fundraiser - vi har nemlig mange spændende projekter på tegnebrættet. Du skal være med til at søge midler - og på samme tid have lyst til at tage del i projekterne. 

Send din ansøgning til agroskolen@agroskolen.dk - snarest. Vi holder samtaler løbende. 

 
SØG UOPFORDRET

På Agroskolen tror vi på, at et stærkt og dedikeret hold skaber værdi - både for elever, samarbejdspartnere og kollegaer. Derfor er vi altid interesserede i uopfordret at høre fra dig, som er dygtig, kvalitetsbevidst og vil gøre en helhjertet forskel.

Kan du se dig selv som en del af Agroskolen? Kan du passe ind i forhold til vores vision, mission og værdier? Så er du måske en kommende kollega indenfor dit fagområde, og vi vil se frem til at modtage din ansøgning.

Vi lægger stor vægt på din personlighed og dine faglige kompetencer, så husk at beskrive alle dine færdigheder – både på og uden for arbejdspladsen.

Hvis du ønsker at sende en uopfordret ansøgning kan dette ske via e-mail til agroskolen@agroskolen.dk – Skriv ’Uopfordret ansøgning’ i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Comments are closed