ØKONOMI UNDER LANDBRUGSUDDANNELSEN

økonomi under landbrugsuddannelsen

ØKONOMI UNDER LANDBRUGSUDDANNELSEN

Landbrugsuddannelsen på Agroskolen er gratis, og du får elevløn fra den dag, din uddannelsesaftale træder i kraft. Det gælder både i praktik- og skoleperioderne.

Er du under 18 år, er det også gratis at bo på vores Campus. Her har vi fokus på oplevelser, fællesskab og fritid – og du bor, spiser og lever sammen med dine kammerater. Du kan læse mere om vores Campus - og vores fritidsprofiler her.

Landbrugsuddannelsen

landbrugsuddannelsenlandbrugsuddannelsenlandbrugsuddannelsenDe penge, som du skal have op af lommen, vil være i omegnen af 2500 kr. Du kan se, hvad egenbetalingen dækker over under Elev i menuen øverst på siden.

Som elev vil din startløn ligge i mellem 9.500-12.500kr. Elevlønnen afhænger af din aftale med din arbejdsgiver – og af den gældende overenskomst. I løbet af din uddannelse vil din elevløn stige, i takt med at du skifter trin.