PRAKTIK

Landbrugsuddannelsen
Landbrugsuddannelsen
Landbrugsuddannelsen

PRAKTIK

Da landbrugsuddannelsen er en kombineret erhvervsuddannelse, skal du i praktik i løbet af din uddannelse. Det er nemlig en vigtig del af din læring, at du får lov at afprøve dine evner i et professionelt miljø.

Allerede efter grundforløbet skal du i praktik første gang. Alle dine praktikforløb foregår på landbrugsbedrifter eller arbejdspladser med en stærk tilknytning til landbruget. Her bliver du oplært i de arbejdsopgaver, som du skal kunne – også inden for dit speciale.

Du afslutter grundforløbet med en grundforløbsprøve, og det er et krav at du består den – for at få lov at komme i praktik. Når det er klaret, og du springer i arbejdstøjet på din praktikplads, går der 12 måneder før du igen skal i skole.

Praktik på landbrugsuddannelsen

Du skal selv finde din praktikplads – og du bestemmer selv hvor i landet – eller verden, du gerne vil hen. Har du fx overvejet at tage til Australien?

Et praktikophold i udlandet kan give dig international erfaring – og det er interessant for mange arbejdsgivere, når du skal ud og søge job. Vi behøver selvfølgelig ikke sige, at det også giver én på opleveren – og at du bliver meget mere selvstændig, når ikke mor eller far er i nærheden?

På Agroskolen har vi gode kontakter til landbrug i udlandet, og vi vil gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige praktikplads.

 

Comments are closed