PRATISK INFO

PRATISK INFO
PRATISK INFO
PRATISK INFO

PRAKTISK INFO

Der er ikke noget med småt. Det er gratis for dig at bo og gå på AgroCampus, når du er under 18 år. Så ta’ bare og pak dine ting – og flyt ind og få det fedeste år.

Herunder følger nogle informationer, som nok mest interesserer mor. Så lad hende kigge dig over skulderen.

FRITID & AKTIVITETER

Vælger du at deltage på fritidslinjerne, er det også gratis. Den eneste betaling der kan forekomme, er til evt. studieture, rejser, friluftture – eller jagttegn. Også i forbindelse med reparation af din egen bil/knallert skal du selvfølgelig selv betale.

LEKTIEHJÆLP & AFTENVAGT

Har du brug for lektiehjælp, så er der altid mulighed for det. Lektiecafeen finder sted fra 16.00 – 17.30 alle hverdage.

Fra kl. 16.00 til 22.00 er der altid en aftenvagt til stede på Campus. De hjælper gerne med aktiviteter – så vær’ bare kreativ og find på noget sjovt.

ALLERGI ELLER ANDRE FORBEHOLD?

Kontakt os hellere end gerne, hvis du har specielle ønsker eller krav til fx maden. Glutenallergi eller diabeteskost kan sagtens arrangeres.

ORDBLIND?

Vi tester dig, når du starter – og har du brug for hjælpemidler, så får du dem. Er du allerede testet, så kender du jo til IT-rygsækken og indholdet, og vi vil i stedet arbejde på at gøre dig endnu bedre til ar bruge den.

MERE INFO

Fandt du ikke det, du søgte? Så ta’ fat i én af os! Ingen spørgsmål er for små eller store – og du kan ringe til os på telefon 97 11 60 53 eller sende os en mail på agroskolen@agroskolen.dk.

Er du blevet nysgerrig – og vil du se giraffen? Kig nærmere på, hvem der skal undervise dig under fanen Hvem er vi. Ved du allerede, at det her her hos os, du skal gå, så kan du tilmelde dig her – allerede nu.

Comments are closed