TIL LANDMÆND

REFUSION

SÅDAN SØGER DU REFUSION

Ligesom det alle dage har fungeret, yder AUB stadig lønrefusion, når din elev skal på skoleophold. Det gælder for alle, som har en uddannelsesaftale med minimum én praktikperiode og efterfølgende skoleophold.

Ønsker du mere specifik information om hvordan du søger, samt hvilke satser der er gældende kan du læse mere via linket til højre.

Derudover kan du også søge refusion for de udgifter, du som arbejdsgiver har i forbindelse med elevens ophold på kostafdelinger under skoleophold. Refusion er mulig, hvis ét af de to punkter er opfyldt:

• Transporttiden med offentlig transport mellem dén egnede skole, der ligger nærmest og elevens bopæl, er mere end 5 kvarter (Husk at tiden inkluderer transporten til stoppested og eventuelle ventetider ved skift, samt tiden fra stoppested til skolen)
  • Eleven og du har i samråd aftalt en anden skole end den, der ligger nærmest elevens bopæl. Dette gælder også selvom transporttiden ikke overstiger 5 kvarter

Refusionen udbetales til din nem-konto efter skoleopholdet – og du skal derfor selv betale regningen i første omgang. Refusionen bliver automatisk udbetalt ud fra de oplysninger om elevens ophold, som AUB modtager fra skolen.

Det er dit og elevens ansvar at kunne dokumentere udgifterne, hvis AUB kræver det. Sørg derfor for at gemme regninger med mere.

Er der noget du er i tvivl om er du mere end velkommen til at kontakte os, ellers kan du finde yderlig information om lønrefusion og refusion for kost og logi her.