VORES VÆRDIER

VORES VÆRDIER

 

”GRÆSSET ER GRØNNEST - LIGE PRÆCIS DER, HVOR VI VANDER DET"

…. Og vand er viden hos os. Det er nemlig vores fornemste opgave at sikre, at du udvikler dig mest muligt gennem dit ophold her – både fagligt og socialt. Det gør vi via kvalitet, engagement og positiv indstilling.

KVALITET: HØJ FAGLIGHED FØRST

 •  Det er vores konstante mål at sikre dig den højeste faglige udfordring, du kan håndtere. Det betyder, at vi arbejder ud fra netop dit udgangspunkt – både fagligt og menneskeligt.
 •  Vores undervisere er fagligt nysgerrige – og drives af at lære nyt. Det sikrer dig den nyeste viden – og den højeste faglighed i din undervisning.
 •  Vi bruger pædagogisk tidssvarende teknikker, der sikrer at undervisningen er spændende, praktik, brugbar og let-håndterlig. Planlægning og information er tilrettelagt efter netop dit behov, lige meget hvor du befinder dig.
 •  Desuden er vi overbeviste om, at de rette omgivelser kan øge din motivation og evne til at lære. Derfor består vores fysiske rammer af velfungerende og moderne lokaler og faciliteter, og det nyeste udstyr inden for IT og teknologi. Vores kantine har moderne karakter – og vi tilbyder sund, nærende og inspirerende mad hver eneste dag.

ENGAGEMENT: SAMMEN TAGER VI ANSVAR FOR DIN FREMTID

 • Din udvikling – og din drøm er vores drive. Vi engagerer os i dig og dit valg – og sørger for at dit ophold på Agroskolen bliver første skridt på vejen.
 •  Vi brænder for vores fag – ligesom du brænder for din drøm. Vi bruger undervisningen, fælleskabet og motivationen til at sikre, at du opnår den drøm på den bedste måde.
 •  Din motivation og udvikling er i centrum – altid. Vi udfordrer konstant din kreativitet, faglighed, opmærksomhed – og ikke mindst din evne til nytænkning. Det betyder, at du af og til skal springe i vandet, selvom du ikke kan bunde.
 •  Vi interesserer os for dig – dine venner, og vores kollegaer. Ikke kun for dine drømme, men for dig, som menneske. Derfor slutter fællesskabet og sammenholdet ikke, når skoledagen slutter – og du vil aldrig stå alene med ansvaret.

POSITIV INDSTILLING: VI TROR PÅ DIG - OG DIN DRØM

 •  Vi tror på, at glæde smitter. Vi tror også på, at en positiv indstilling kan flytte bjerge. Med andre ord: vi tror på dig og dit potentiale. Derfor har vi altid en positiv tilgang til det, vi gør.
 •  Fællesskab er vigtigt for dit velbefindende. Vi gør meget for at sikre, at alle bliver en del af fællesskabet – hvorfor fritidsaktiviteter, teambuilding og sammenhold fylder godt op i kalenderen.
 •  Arbejdsglæde, humor i hverdagen og en positiv omgangstone er vigtigt. Vi har mange uformelle snakke – og mange uhøjtidelige diskussioner i løbet af en dag – og vi lægger ikke skjul på, at smil og venlige kommentarer styrker vores fællesskab.

Comments are closed